Ons bedrijf

Hoveniersbedrijf Kostelijk is een jong bedrijf dat is gestart door Mattias Kostelijk. Hij is van jongs af aan altijd al bezig geweest met groen. Als kleine jongen al straatwerk opbreken en opnieuw leggen.

Maar vooral planten hebben van jongs af aan zijn interesse gehad en hebben dat nog steeds. Planten verzorgen, een groentetuin onderhouden, en ook planten kweken is een hobby. Dus altijd bezig met de tuin!

Na het Clusius College in Heerhugowaard, waar groenvoorziening het favoriete vak was, ging hij door naar het Clusius College te Hoorn. Daar volgde hij dé opleiding voor het hoveniersvak. Het vak beviel hem uitstekend. Want het is veelzijdig en heel afwisselend.

De plannen voor een eigen bedrijf zijn/waren er al een aantal jaren. Maar in 2009 was het dan zover. Het is geweldig om ideeën uit te denken, concreet te maken en zo je bedrijf op te bouwen. Met klanten aan de tafel zitten en de wensen die zij hebben omzetten in een geweldige tuin. Dat is toch wel het mooiste wat er is. Iedere tuin is uniek en dat maakt het vak zo leuk.

Bent u benieuwd wat voor projecten Hoveniersbedrijf Kostelijk al heeft uitgevoerd? Kijk dan eens op de fotopagina.